Over ons

TB beheer is opgericht in 2001. TP Beheer is de eerste keuze in de business industrie als een krachtig instrument platform dat verbetert in alle versies.

Bij TP Beheer zijn onze ontwikkelaars in bezit van een breed scala aan kennis en jarenlange ervaring in het leveren van effectieve business management oplossingen voor meer dan 16 jaar. Wij bieden een positieve cultuur en zijn trots op ons vakmanschap. Onze op maat gemaakte oplossingen zijn gebouwd om een functioneel gebruik te creƫren.

Onze diensten omvatten een mobiele toepassing, ontwikkeling op maat voor alle platforms en het onderhoud en de ondersteuning van management systemen. We bieden ook een keur aan kant-en-klare oplossingen en CRM’s voor de algemene zakelijke profielen die snel kunnen worden gebruikt. Aanknopingspunten voor nieuwe taken helpen te besparen op tijd en kosten.

Onze missie is om u te voorzien van de beste begrip van de bedrijfsvoering. Wij streven ernaar om u uit te leggen en te verkennen in elke business management systeem, om u te helpen slagen in het beheren van uw projecten.

Wij zijn voor u een bruikbare bron die de beste oplossingen en praktijken voor het business management verkent.